Werken bij O&i: samenwerken en verbinden

Als consultant of adviseur ben je vaak onderweg en werk voornamelijk op locatie van de klant. We vinden het daarom belangrijk om als team regelmatig bij elkaar te komen, zowel in werksfeer als daarbuiten. Samenwerken en verbinden, noemen we dat.

Kantoordagen

Twee keer per maand is er op het kantoor in Zeist een kantoordag. Op één van deze kantoordagen vindt er een teammeeting plaats: om de voortgang van resultaten te bespreken en kennis te delen. Elke meeting heeft een ander thema. Onderwerpen zijn de strategie voor het komende jaar, imago & merkwaarden, personal branding, agile werken, en meer. Op de kantoordagen werken we ook met diverse squads (werkgroepen) aan interne opdrachten. Zo blijven we ons als O&i continu verbeteren.

O&i Academy dag

Twee keer per jaar komen we tijdens de O&i Academy dag een hele dag bijeen om gezamenlijk te bouwen aan kennis én ondernemen we een bijzondere teamactiviteit. Met steeds een verrassend thema. Zo zijn we een keer in Dierenpark Amersfoort geweest en leerden we het gedrag (van aap en mens) te observeren. We hebben ook een speciale dag gehad rondom storytelling, luisterden we naar bijzondere verhalen van collega’s en lieten we vervolgens de indrukken op ons inwerken op het water.

Plezier!

Naast kennis ontwikkeling, vinden we ook het plezier in het werk en met elkaar erg belangrijk. We ondernemen dan ook graag leuke activiteiten samen, zoals een city trip naar Rotterdam, zeilen, motorrijden of sporten.

hockey clinic O&i team