Nieuwe collega’s gestart

O&i is versterkt met drie nieuwe collega’s. Er zijn twee nieuwe business consultants gestart, Elise Sporken en Vivian Reichgelt. Ook is Karin Vrielink sinds kort werkzaam voor O&i. Zij is verantwoordelijk voor de marketing- en communicatieactiviteiten van O&I.

Elise werkt als business consultant voornamelijk vanuit onze vestiging in Borger. De afgelopen jaren heeft Elise zich bij YoungCapital beziggehouden met het opstellen van behoeftes van de klant rond ICT-vraagstukken en het vinden van een juiste match met passende resources. Met de overstap naar O&i heeft Elise haar focus verlegd naar het opstellen van business requirements die nodig zijn om digitale transformaties succesvol te realiseren. Haar focus ligt daarbij altijd op het zo effectief mogelijk realiseren van processen en onderliggende informatievoorziening. Met de komst van Elise is het team van O&i bij Agentschap Telecom verder uitgebreid.

Vivian is een enthousiaste business consultant. Na haar Master in Business Administration heeft ze onder andere als business developer gewerkt bij Measuremen. Ze heeft daar ervaring opgedaan met het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen en het opzetten van een client excellence program. Naast haar ervaring op het gebied van business development neemt zij haar resultaatgerichtheid mee naar O&i om zich verder te ontwikkelen als consultant. Vivian is gestart met een opdracht voor welzijnsorganisatie SEZO.

Karin is een ervaren marketing- en communicatieadviseur. Na een loopbaan als communicatieadviseur in de financiële sector bij Florius en ABN AMRO, was zij vorig jaar betrokken bij de communicatieactiviteiten rond de start van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Bij O&i houdt ze zich naast de doorlopende activiteiten op het gebied van marketing, communicatie en HR bezig met projecten op het gebied van herpositionering en nieuwe communicatiemiddelen.