O&i opent nieuw kantoor in Noord-Nederland

  1 minuut

Met trots heeft O&i op 3 september een nieuwe vestiging in Noord-Nederland (Borger) geopend.  Rob Extercatte is managing partner bij O&i en verantwoordelijk voor het bedienen van onze klanten in Noord-Nederland en de verdere groei van deze nieuwe vestiging.

Jörgen Klaver (Managing Partner) en Rob lichten toe waarom deze stap is genomen:
“O&i wil verder professionaliseren en groeien door zo dicht mogelijk bij haar klanten te zitten. Daarnaast vinden wij het van belang om onze medewerkers een thuisbasis dicht bij huis bieden.” Met de ervaring en de ondernemerskwaliteit van Rob zijn wij ervan overtuigd dat deze vestiging een belangrijke stap is om de groei-ambitie van O&i te kunnen realiseren”, aldus Jörgen.

Waarom een vestiging in Noord-Nederland?

In het noorden van het land zijn veel organisaties die midden in de transformaties van verdere digitalisering en optimale klantbediening zitten. Het optimaal toepassen van data om hun bedrijfsprocessen te verbeteren is één van de uitdagingen waar ze voor staan. Typisch vraagstukken waar O&i ruime expertise van, en ervaring mee heeft. Met de nieuwe vestiging in Noord-Nederland kunnen we de expertise van O&i effectiever inzetten en optimaal aansluiten bij specifieke klantwensen.

Naast de optimale klantbediening achten wij het van groot belang dat onze collega’s op een passende afstand van hun projecten en kantoor zitten. Ook hebben wij nauwe banden met de Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit Twente waar wij bijdragen aan kennisontwikkeling en innovatie in ons domein. Door de vestiging in Noord-Nederland komen wij fysiek ook dichter bij deze wetenschap en nieuwe collega’s en bieden wij de mogelijkheid voor een interessante carrière.

Rob: “Het optimaal bedienen van onze klanten en het verder ontwikkelen van onze expertise met een goed team zijn voor mij belangrijke doelen”. De ruime ervaring van O&i en de kernwaarden (Impact, Innovatie, Snelheid en Eenvoud) sluiten goed aan op mijn persoonlijke drijfveren en overtuiging”. Met O&i in Borger wil ik mij tevens graag richten op het TEAM (Together Everyone Achieves More) principe waarbij uitgangspunten zijn: open en transparant; doelgericht acteren, jong en sportief van geest, ontwikkelen van talenten, samen pionieren en vooral ook plezier hebben!”.

Wat kan O&i betekenen voor jou?

Wij zijn flink op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s!

Ben jij die Business Consulant of Data Scientist die het leuk vindt om van O&i een succes te maken? O&i is op zoek naar Junior– en Medior Business Consultants en Junior- en Medior Data Scientisten!

Werk jij bij een organisatie in Noord-Nederland en ben je benieuwd wat O&i kan betekenen op gebied van de digitale transformatie? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs om te verkennen of wij u kunnen helpen.

Wij hebben er ongelooflijk veel zin in!

Bezoek- en adresgegevens:
O&i (vestiging Borger)
De Baander 2
9531 MC Borger

Deel dit artikel