Training Leidinggeven aan continu verbeteren

Hoe zorg je er als manager voor dat er een cultuur van continu verbeteren ontstaat binnen de organisatie, dat is gericht op de klantvraag en handelen vanuit die klant? Een cultuur waar men in alle lagen van de organisatie eigenaarschap en verantwoordelijkheid kan en mág pakken? Wat vraagt dit van jou als teamleider, manager van een team/afdeling of directeur? En hoe zorg je ervoor dat je je medewerkers uitdaagt en faciliteert?

Met onder meer deze vragen gaan we aan de slag tijdens de training Leidinggeven aan continu verbeteren.

Wat ga je doen?

We besteden aandacht aan de elementen van leiderschap die continu leren en verbeteren stimuleren. We bespreken hoe je tijdens een verbetertraject draagvlak creëert, zodat medewerkers de verbetering daadwerkelijk door kunnen én willen voeren. We kijken naar ontwikkelingen in de strategie en cultuur, maar ook naar de invloed van persoonlijk leiderschap. Waar liggen jouw persoonlijke uitdagingen in het versterken van leiderschap?

continuous performance improvementWe bespreken de noodzaak voor een goed ingericht CPI werkwijze met aandacht voor procesmanagement en sturing. Onder meer LEAN Management en data gedreven verbeteren zijn onderwerpen in deze training.

Dit leer je

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen bod:

  • De kracht van persoonlijk leiderschap (Lean leadership)
  • Veranderkracht in continu verbeteren
  • Framework voor data gedreven procesverbeteringen

 

De training wordt verzorgd door een ervaren deskundige, die vanuit zijn achtergrond direct de vertaling legt naar de praktijk. Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname. O&i is een Accredited Consulting Practice en aangesloten bij het OOa.

Binnen het thema Continuous Performance Improvement bieden we ook de volgende (vervolg)opleidingen:
Continu verbeteren van processen
Masterclass Continuous Performance Management

Meer informatie

De training ‘Leidinggeven aan continu verbeteren’ bieden we op maat aan. Neem voor meer informatie contact op met Jan Mandemakers.