Summer School Continuous Performance Improvement & Process Mining

28 en 29 augustus 2017 | locatie omgeving Zeist

Op 28 en 29 augustus 2017 organiseert O&i de Summer School Continuous Performance Improvement & Process Mining. Er zijn nog maar een paar plekken vrij. Schrijf je snel in, zodat je na de vakantie vol nieuwe kennis en inspiratie aan de slag kunt!

Tijdens de zomerse dagen in augustus maak je kennis met innovatieve methoden en tools:

  • gericht op data gedreven organiseren en verbeteren
  • voor het kort cyclisch verbeteren van processen
  • en een deepdive in process mining

 

Je kunt je inschrijven voor de volgende trainingen:
Continuous Performance Improvement – 28 augustus 2017, Zeist
Process Mining – 29 augustus 2017, Zeist

Continuous Performance Improvement

We starten de training met het uiteenzetten van de definitie Continuous Performance Improvement en bespreken de noodzaak voor een goed ingerichte CPI werkwijze. We zoomen in op doelstellingen en KPI’s als essentieel vertrekpunt. Vervolgens komen methodes van procesanalyse en technieken aan de orde, die je kunt gebruiken voor verbeteranalyses. We bespreken hoe je tijdens een verbetertraject zorgt dat mensen de verbetering daadwerkelijk door kunnen en willen voeren.

Na deze training ben je dan ook in staat om voor de eigen organisatie te bepalen hoe Continuous Performance Improvement in te zetten en welke processen hiervoor het meest geschikt zijn.

Process Mining

Om scherpte te behouden in een veranderlijke markt, moeten organisaties steeds sneller kunnen analyseren en bijsturen. Data gedreven analyse stelt organisaties in staat de tijd die nodig is om analyses uit te voeren, te verkorten. Process Mining is voor organisaties de ideale techniek om te beginnen met data gedreven analyses.

Na de training heb je een goede basiskennis van Process Mining, de toepassingen en ben je in staat om zelfstandig (eenvoudige) process analyses uit te voeren.

Investering

De kosten van deelname aan de Summer School bedragen € 450,- per training (dag). Schrijf je je in voor beide trainingen, dan betaal je € 750,-  in totaal (een korting van € 150,-).