Masterclass Continuous Performance Improvement

2 oktober 2018 | locatie omgeving Zeist

Blijven innoveren, snel kunnen anticiperen op de veranderende klantvraag of het verbeteren van de dienstverlening; de redenen om een duurzaam verbetertraject in te zetten zijn legio. Daarbij dwingt de digitalisering van de maatschappij organisaties om haar processen steeds efficiënter uit te voeren. De uitdaging ligt in de vormgeving van verbetertrajecten, die al gauw groot en ingewikkeld worden. En in het creëren van echte betrokkenheid, zodat verbeteringen beklijven en daadwerkelijk tot de gewenste prestatieverbetering leiden.

continuous performance improvementO&i begeleidt organisaties in het continu verbeteren van de business performance door te adviseren in procesinrichting en -verbetering en bijhorende besturing te implementeren. We noemen dit stapsgewijs verbeteren Continuous Performance Improvement. We laten je in deze Masterclass graag kennis maken met de facetten van deze aanpak voor continu verbeteren.

Wat haal je uit de Masterclass?

  • Je krijgt handvatten om te starten met data gedreven verbetertrajecten binnen je organisatie.
  • Je krijgt inzicht in de technologieën en methodes achter Continuous Performance Improvement, zoals Process Mining en LEAN management.
  • Je leert hoe je tijdens een verbetertraject zorgt dat mensen de verbetering daadwerkelijk door kunnen én willen voeren
  • Je kunt sparren met experts en andere deelnemers over de inzet van continu verbeteren in jouw organisatie.
  • Je wordt op de hoogte gebracht van de laatste en belangrijkste ontwikkelingen.

 

Na deze Masterclass ben je in staat om voor de eigen organisatie te bepalen hoe Continuous Performance Improvement in te zetten en welke processen hiervoor het meest geschikt zijn.
De Masterclass wordt verzorgd door een ervaren deskundige, die vanuit zijn achtergrond direct de vertaling legt naar de praktijk. O&i is een Accredited Consulting Practice  en aangesloten bij het OOa.

 

Binnen het thema Continuous Performance Improvement bieden we ook de volgende vervolgopleidingen:
Process Mining
Leidinggeven aan continu verbeteren
Continu verbeteren van processen

Data & locatie

  • 2 oktober 2018 (van 09.00 uur – 13.00 uur)

Locatie: O&i management consultants, Broederplein 1a in Zeist

Naast de open inschrijving sessies bieden we deze Masterclass ook in house aan. Neem voor meer informatie contact op met Jan Mandemakers.